Zorgbemiddeling

Werk je als Zelfstandig Zorg Professional? Wij zijn hét uitzendbureau voor de zorg dat jou als ZZP’er, professional of uitzendkracht in de zorg inspireert met leuke en uitdagende opdrachten. Dus zoek je naar een korte opdracht voor de komende periode of wil je liever langdurig aan de slag voor een opdrachtgever? Wij maken de match waar jij naar op zoek bent.

Onze contacten met allerlei opdrachtgevers zorgen ervoor dat we altijd een leuke uitdaging voor je hebben. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen, beoordelen we je kwaliteiten en vaardigheden en vinden we daarbij een passende opdracht.

Aanmelden Contact

Ik ben ZZP’er

Werk je als ZZP’er in de zorg? Wij brengen je in contact met leuke opdrachtgevers met uitdagende opdrachten. Meld je aan, dan vertellen we je graag meer.

Aanmelden

Ik zoek ZZP’er

Op zoek naar een zorgprofessional die van aanpakken weet? Wij kennen onze ZZP’ers dus brengen jullie graag met elkaar in contact.

Aanmelden

Persoonlijke aandacht en wekelijkse uitbetaling

We leren je voor onze zorg detachering graag beter kennen. Op die manier ontdekken we wat jij belangrijk vindt, waar je energie van krijgt en waar je naar op zoek bent. Andersom stellen wij ons flexibel op en gaan we gericht voor je op zoek naar passende opdrachten.

Zodra we weten waar jij naar zoekt gaan we voor je aan de slag. Je werkt gewoon zonder concurrentie- en relatiebeding, omdat we dat doen in onderling vertrouwen. Bovendien behoudt je een aantrekkelijke tarief en is alles duidelijk voor alle partijen zonder kleine lettertjes. En we betalen je de 1ste en de 15de uit, zodat je nooit lang op je verdiensten hoeft te wachten.

We zijn jouw uitzendbureau voor professionals, ZZP’ers en uitzendkrachten in de zorg. Met onze bemiddeling brengen we je in contact met leuke opdrachtgevers, die zoeken naar professionals zoals jij. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en weten we waar de opdrachtgevers naar op zoek zijn. Zo zorgen we voor een goede match, zowel bij korte als langlopende opdrachten. 

Contact

Detachering voor ZZP’ers in de zorg

Zoek je naar detachering in de zorg voor ZZP’ers en uitzendkrachten? Wij brengen je in contact met de opdrachtgevers in de zorg waar jij naar op zoek bent. Dat doen we op basis van gunstige tarieven, met persoonlijke aandacht en op basis van wekelijkse uitbetalingen.

En sterker nog, we nemen je de administratie zoveel mogelijk uit handen, waardoor jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. Dankzij onze inzet kun jij zorgen op de manier die je wilt.

Organisaties in zorg en welzijn bieden hun opdrachten aan via Royalty Zorg . Denk bijvoorbeeld aan opdrachten in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg, GGZ, verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, justitiële inrichtingen . Wij zijn daarom altijd op zoek naar vakbekwame zorgverleners met de juiste diploma’s en twee jaar relevante werkervaring.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer, stuur ons een e-mail naar info@royaltyzorg.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Contact