Thuiszorg

Royalty Zorg levert verzorging en verpleging, zowel op basis van een indicatie door de gemeente als particulier. We kunnen u verzorgen, verplegen en ondersteunen bij de volgende taken:

Contact Aanmelden

Persoonlijke verzorging

Ons team van ervaren verzorgers en verpleegkundigen ondersteunt u graag bij uw lichamelijke en persoonlijke verzorging. Zoekt u bijvoorbeeld hulp bij het wassen, het aan- en uitkleden, bij het eten en drinken of het innemen van uw medicatie? We werken in een klein team, zodat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet.
Onze vaste contactpersonen helpen u met uw persoonlijke en lichamelijke verzorging. Dat doen we altijd op basis van uw wensen en volgens een duidelijk plan, zodat we samen afspreken hoe we u zullen helpen.

Contact Aanmelden

Verpleging

Ons team van ervaren verpleegkundige biedt de beste zorg, gewoon bij u thuis. We kunnen de zorg zowel tijdelijk als tijdens een langere periode blijven bieden.

U kunt bij verpleging denken aan:

 • Toedienen van injecties
 • Sondevoeding
 • Drainzorg
 • PEG-sonde
 • Tracheacanule
 • Blaaskatheter
 • Stomazorg
 • Wondverzorging
Contact Aanmelden

Palliatieve zorg en terminale zorg

Palliatieve zorg en terminale zorg

In de fase van uw leven waarin genezing niet meer mogelijk is bent u graag zo dicht mogelijk bij de mensen van wie u houdt. Royalty Zorg biedt de begeleiding, verzorging en verpleging die u thuis of op een andere plek nodig heeft. 

We verzorgen ernstige zieke volwassenen en ouderen. Dat doen we zoveel mogelijk thuis en in samenwerking met hun naasten. We bieden mogelijkheden voor:

 • Palliatieve begeleiding
 • Pijnbestrijding aan huis
 • Zorg tot 24 uur per dag
 • Nachtzorg 
Contact Aanmelden

Palliatieve begeleiding voor thuis

Het bericht dat iemand niet meer beter wordt zet levens op z’n kop. Er is sprake van lichamelijke klachten, al spelen ook vragen over het leven, over ziek zijn en over sterven en de dood een belangrijke rol.

Vraagt u zich af hoe u met de situatie om kunt en wilt gaan? Of hoe u de volgende fase van uw leven wilt invullen? Het leven dat voor u ligt kan kort of lang(er) zijn. Hoe dan ook, de situatie heeft een grote impact op zowel u als uw partner, gezin en andere naasten. 

Palliatieve begeleiding voor thuis

Royalty Zorg biedt palliatieve begeleiding voor thuis. We helpen u zoveel mogelijk uzelf te blijven. We houden rekening met de (on)mogelijkheden en uw eventuele behandeling. Dat betekent dat u zelf keuzes maakt en natuurlijk verblijft in uw vertrouwde (thuis)omgeving.

We bespreken de situatie met u, met een contactpersoon en bijvoorbeeld de behandelend (huis)arts of een verpleegkundige specialist. Uw wensen en behoeften vormen de basis voor het zorgplan, zowel bij u thuis als in het ziekenhuis of een andere zorginstelling.

Begeleiding en hulp

Als u het even niet meer weet of er zonder hulp niet meer uitkomt staan we graag voor u klaar. We bieden begeleiding bij de verwerking van trauma’s, ziektebeeld(en) en verlies. Bovendien bieden we ondersteuning bij het opbouwen van een dagelijks ritme na bijvoorbeeld een burn-out.
Royalty Zorg biedt begeleiding en ondersteuning gericht op het bevorderen en behouden van de zelfredzaamheid. Daarnaast bevorderen we de (re)integratie in de samenleving.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een van onze begeleiders komt bij u langs om een plan van aanpak te maken. Samen streven we ernaar om weer zelfstandig een bestaan op te bouwen.
Contact Aanmelden

Particuliere zorg

In Nederland heeft iedereen recht op zorg. De verzorging en verpleging ontvangt u vanuit de zorgverzekering en met een indicatie door de gemeente heeft u recht op huishoudelijke hulp. Wilt u zonder die indicatie toch gebruik maken van hulp in de huishouding? Daarvoor bieden we onze particuliere zorg aan. 

Particuliere huishoudelijke hulp

We bieden onze particuliere zorg aan voor iedereen die niet voldoet aan de eisen die de gemeente stelt voor een indicatie. Dat betekent dat we u bijvoorbeeld kunnen helpen met:

 • Wassen
 • Strijken
 • Stofzuigen
 • Dweilen
 • Ramen lappen

Onze huishoudelijk hulpen beoordelen samen met u wat er nodig is. We maken een plan en stellen een scherp tarief voor.

Tip: zoekt u bovendien naar particuliere verzorging en/of verpleging? Vraag ons naar de mogelijkheden, ook dat kunnen wij aanbieden.

Huishoudelijke begeleiding

Heeft u een indicatie voor huishoudelijke hulp door de gemeente? Royalty Zorg biedt u de hulp waar u behoefte aan heeft. We helpen in de huishouding, en bijvoorbeeld met de administratie. Tip: is uw vaste hulp op vakantie of ziek en daarom tijdelijk niet beschikbaar? We kunnen u in die periode goed van dienst zijn. Heeft u geen indicatie, maar zoekt u naar professionele hulp in de huishouding? We zijn uw graag van dienst met onze particuliere zorg.

Contact Aanmelden

Financiering van thuiszorg

Natuurlijk is de financiering belangrijk, ook al is het misschien niet het eerste waar je aan denkt. We begeleiden je daar graag bij, bijvoorbeeld door uit te leggen welke mogelijkheden je hebt. De thuiszorg kun je betalen vanuit:

 • De zorgverzekering (ZVW)
 • Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)
 • Wet Langdurige Zorg (WLZ)
 • Particuliere financiering
 • Werken met PGB cliënten

Uiteraard kun je meerdere mogelijkheden financieren en denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Dus heb je vragen over de financiering en betaling van thuiszorg? Stel ons je vragen, dan vertellen we je er graag meer over. 

Contact Aanmelden