Over ons

Royalty Zorg is een ervaren thuiszorgorganisatie met een klein team. Dat doen we bewust, om uw wensen als cliënt altijd centraal te stellen. En om vaak dezelfde gezichten te laten zien, met medewerkers die u goed leert kennen. En die u leren kennen, zodat u nooit zomaar een nummer bent.

Bij ons draait het om goede zorg, professionaliteit, betrouwbaarheid en medemenselijkheid. Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Ieder mens is uniek, dus ook onze benadering naar u toe stemmen we graag af op wat u prettig vindt.

 

Vertrouwd team van verzorgers

Zoekt u naar verzorging, verpleging of (huishoudelijke) hulp? Ons team van verzorgers is betrokken, ervaren en natuurlijk deskundig. Onze professionele zorgverleners kennen de situaties bij hun cliënten, zodat we u daarmee goed kunnen helpen en ondersteunen.

Bovendien zijn we trots op onze multiculturele achtergrond. Wij begrijpen de behoeften van onze cliënten, zowel vanuit de Nederlandse als andere culturen. Dus heeft u hulp nodig in uw dagelijks leven of bij uw medische situatie? Ons team van vertrouwde verzorgers staat graag voor u klaar.

Contact Aanmelden

Zorg met aandacht

Zowel als het gaat om zorgbemiddeling als voor onze thuiszorg hebben we aandacht voor iedereen met wie we werken. We leren jouw wensen als zorgprofessional graag kennen en hebben persoonlijke aandacht voor iedere cliënt binnen de thuiszorg. Zo gaan we graag een stap verder dan je zou verwachten, vanuit het hart voor de zorg dat diep in ons DNA verweven zit.

Contact Aanmelden